Supa de fasole verde este o mancare usoara si gustoasa, perfecta pentru sezonul rece . Aromeaza acest preparat cu marar si foloseste unt si smantana pentru a o face cremoasa.
 

Ingrediente pentru supa de fasole verde cu legume
 

  • 450 gr fasole verde pastai
  • 6.5 cani apa
  • 2 cartofi mici
  • 40 gr faina
  • 40 gr unt
  • 225 gr smantana
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita paprika
  • marar
  • otet.
     

Cum se prepara supa de fasole verde cu legume
 

Spala si taie fasolea. Pune-le in apa clocotita cu sare, adauga cartofii decojiti si taiati cubulete. Acopera si fierbe 20 de minute.

Pune unt in tigaie si adauga 4 linguri de faina. Amesteca pana obtii un sos.

Adauga 1 lingurita paprika si pune totul in supa de fasole si cartofi. Amesteca bine.

Adauga smantana, apoi 1 lingura zahar si 1 lingurita otet. Da-o in clocot. Pune marar la final.
 

Cum se serveste supa de fasole verde
 

Se serveste calda, cu paine.


Sursa foto: savorsa.com
 

  •   2011-12-16
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.