Ciorbe & Supe

#florii #peste #zarzavat

Supa de peste cu zarzavat, pentru Florii

De Florii poti sa pregatesti o supa de peste cu legume si zarzavat . Foloseste legume proaspete si plante aromatice pentru un preparat parfumat, hranitor si foarte gustos.

Daca respecti intocmai aceasta sarbatoare, nu trebuie sa folosesti la supa produse interzise in perioada Postului.
 

Ingrediente pentru supa de peste cu zarzavat, pentru Florii
 

  • 450 gr file de peste
  • ½ cana ardei gras, taiat
  • 1 cana telina taiata
  • 1 cana ceapa taiata
  • 800 gr rosii la conserva
  • 1 catel usturoi, tocat
  • ¼ cana patrunjel, tocat
  • ¼ cana busuioc
  • 2 linguri ulei
  • 1 cana supa de legume
  • ¼ cana apa
  • 1 lingurita sare
  • ½ lingurita zahar
     

Cum se prepara supa de peste cu zarzavat, pentru Florii
 

Curata bine fileul de peste si taie-l in bucatele.

Pune ulei intr-o tigaie si caleste ceapa, telina, usturoiul si ardeiul gras. Lasa-le cateva minute, cat sa se inmoaie, fara sa prinda culoare. Apoi adauga rosiile, supa de legume, apa, patrunjelul, sarea, zaharul si busuiocul. Lasa mancarea la fiert 10 minute.

Adauga apoi pestele si lasa supa sa se faca inca aproximativ 10 minute, pana cand carnea de peste este bine fiarta.
 

Cum se serveste supa de peste cu zarzavat, pentru Florii
 

Se serveste calda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare