De Florii poti sa pregatesti o supa de peste cu legume si zarzavat . Foloseste legume proaspete si plante aromatice pentru un preparat parfumat, hranitor si foarte gustos.
Daca respecti intocmai aceasta sarbatoare, nu trebuie sa folosesti la supa produse interzise in perioada Postului.
Ingrediente pentru supa de peste cu zarzavat, pentru Florii
- 450 gr file de peste
- ½ cana ardei gras, taiat
- 1 cana telina taiata
- 1 cana ceapa taiata
- 800 gr rosii la conserva
- 1 catel usturoi, tocat
- ¼ cana patrunjel, tocat
- ¼ cana busuioc
- 2 linguri ulei
- 1 cana supa de legume
- ¼ cana apa
- 1 lingurita sare
-
½ lingurita zahar
Cum se prepara supa de peste cu zarzavat, pentru Florii
Curata bine fileul de peste si taie-l in bucatele.
Pune ulei intr-o tigaie si caleste ceapa, telina, usturoiul si ardeiul gras. Lasa-le cateva minute, cat sa se inmoaie, fara sa prinda culoare. Apoi adauga rosiile, supa de legume, apa, patrunjelul, sarea, zaharul si busuiocul. Lasa mancarea la fiert 10 minute.
Adauga apoi pestele si lasa supa sa se faca inca aproximativ 10 minute, pana cand carnea de peste este bine fiarta.
Cum se serveste supa de peste cu zarzavat, pentru Florii
Se serveste calda.