Supa de somon este un preparat cald, savuros si cremos, ideal pentru serile reci. Se prepara usor si se serveste cu cascaval ras.

Ingrediente pentru supa de somon


20 grame unt
1 ceapa tocata
100 grame telina tocata
2 ardei tocati
1 catel de usturoi
20 grame faina
3 cartofi tocati
3 morcovi tocati
500 ml supa de pui
5 grame marar
200 ml lapte
200 grame porumb fiert
350 grame somon
200 grame cascaval ras
sare
piper.

Cum se prepara supa de somon

Intr-o oala topeste untul si adauga ceapa, telina si ardeiul. Lasa la calit timp de 5 - 10 minute. Adauga usturoiul si faina si amesteca usor.

Adauga apoi si cartofii, supa si mararul. Asezoneaza cu sare si piper. Lasa pe foc pana da in clocot. Da apoi focul mai mic si mai lasa sa fiarba timp de 20 de minute, pana cand cartofii se inmoaie.

Adauga apoi laptele, porumbul si somonul. Mai lasa pe foc timp de 10 minute.

Cum se serveste supa de somon

Supa de somon se serveste calda, cu cascaval ras pe deasupra.
 

  •   2012-09-21
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii