Supa de toamna cu legume verzi este cremoasa, satiosa si calda, ideala pentru serile racoroase. Se prepara rapid si este ideala pentru mesele in familie.

Ingrediente pentru supa de toamna cu legume verzi


50 grame unt
20 ml ulei de malsine
100 grame bacon
2 cepe tocate
4 catei de usturoi
2 litri supa de pui
900 grame broccoli
1 legatura mare de untisor tocat
1 legatura patrunjel tocat
2 grame nucsoara
400 grame parmezan ras.

Cum se prepara supa de toamna cu legume verzi

Intr-o cratita incinge untul si uleiul de masline. Adauga ceapa, usturoiul si baconul si caleste cateva minute. Adauga spa de pui si lasa pe foc pana cand da in clocot.

Adauga apoi broccoli si mai lasa pe foc 5 minute. Ia de pe foc si cu ajutorul unui blender mixeaza bine. Adauga si patrunjelul si untisoul si mixeaza bine. Pune din nou pe fic, asezoneaza cu sare, piper si nucsoara.

Mai lasa sa fiarba putin, dupa care adauga parmezanul si amesteca.

Cum se serveste supa de toamna cu legume verzi

Supa de toamna cu legume verzi se serveste cu putin parmezan ras pe deasupra.
 

  •   2012-09-07
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.