Supa raw-vegana este ideala in zilele calduroase de vara. Aceasta se serveste rece, fiind extrem de racoritoare. In plus este hranitoare si plina de vitamine si minerale neceare organismului.

Ingrediente pentru supa raw-vegana

  • 750 ml iaurt vegetal
  • 5 castraveti
  • 125 ml lapte de soia
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 lingurite de ulei de nuci
  • 1 lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura de marar
  • sare
  • piper

Cum se prepara supa raw-vegana

Adauga in blender iaurtul si laptele si mixeaza totul foarte bine. Adauga apoi zeama de la lamaie si continua sa amesteci pana cand obtii o compozitie omogena.

Piseaza usturoiul foarte bine, pana devine o pasta si adauga-l peste iaurt. Continua sa mixezi la viteza maxima pana cand compozitia se omogenizeaza. Adauga apoi uleiul de masline, uleiul de nuci si la final mararul spalat. Mixeaza pana cand mararul se toaca foarte marunt. La final adauga si castravetii taiati cubulete si mixeaza pana cand obtii un pure fin.

Lasa supa la rece timp de minim doua ore inainte de a o servi. Poti orna bolul cu felii de castravete si/sau frunzulite de marar.

Sursa foto: pinterest.com

  •   2018-08-08
  •  

Articol scris de

Andreea Grecu

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.