- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
1. Supa egipteana cu rosii
Ingrediente:
- 1 lingura unt
- 1 ceapa tocata marunt
- 1 catel de usturoi zdrobit
- 120 g ardei copti conservati (la borcan)
- 430 g rosii decojite taiate cubulete
- 430 ml supa de pui
- 1/2 lingurita de pudra de chili
- 1/4 lingurita paprika
- 1 limeta taiata sferturi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Caleste ceapa si usturoiul in untul topit, in jur de 5 minute. Adauga ardeii si rosiile si lasa-le sa fiarba vreo 10 minute, dupa care toarna supa, pudra de chili, paprika si mai lasa-le pe foc inca 5 minute. Mixeaza ingredientele in blender, asezoneaza supa crema cu sare si piper si serveste-o cu bucati de limeta si crutoane.
Sursa foto: partial-ingredients.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina