- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
Bors de fasole
Sursa foto: theheritagecook.com
Ingrediente:
- 500 g fasole boabe
- 1 ceapa
- 1 morcov
- sare
- 600-700 ml bors
- leustean verde sau uscat
- 1 rosie
- 1 radacina de pastranac
Cum se prepara:
Alegi fasolea, o speli si o pui la inmuiat, in apa rece, peste noapte. A doua zi, pui fasolea la fiert, in apa rece. Intre timp, tai marunt ceapa si rosia si dai morcovul si pastranacul pe razatoare. Cand fasolea da in clocot, pui ceapa, sarea, morcovul si pastranacul, iar dupa 10 minute torni si borsul. Lasi sa mai fiarba aproximativ 15 minute, dupa care pui si rosia taiata marunt. Mai lasi sa fiarba putin, apoi iei de pe foc si adaugi leusteanul. Ciorba o poti servi atat calda, cat si rece, cu o salata de ceapa.
Sursa foto principala: canningdiva.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina