Ciorbe & Supe

#soia #retete post #ciorba de perisoare #retete soiea #cioarba post

Ciorba de perisoare din soia

Ciorba de perisoare din soia este un preparat cald si hranitor, potrivit pentru sezonul rece. Ciorba de perisoare cu soia este potrivita pentru perioada postului. Serveste ciorba cu paine proaspata de casa.


Ingrediente pentru ciorba de perisoare

  • 100 gr soia
  • 1 lingura bors
  • 50 ml + 2 linguri ulei vegetal
  • 2 cepe taiate
  • 5 linguri faina
  • 2 morcovi taiati
  • 1/4 telina (radacina)
  • 1 legatura leustean
  • 1/4 legatura patrunjel


Cum se prepara ciorba de perisoare cu soia

Fierbe soia in apa cu sare. Incinge 2 linguri de ulei intr-o tigaie si pune la calit morcovii, telina, patrunjelul si o ceapa. Stinge legumele cu 2.5 litri de apa rece. Adauga 1 lingurita de sare si lasa la fiert legumele.

Scurge soia si amesteca-o cu restul de ceapa tocata, uleiul si faina. Adauga patrunjel, sare si piper. Dupa ce au fiert legumele, adauga perisoarele din soia si fierbe ciorba pana da in clocot. Adauga borsul si fierbe inca 1-3 minute.


Cum se serveste ciorba de perisoare

Ciorba se serveste calda, cu leustean tocat pe deasupra.

Sursa foto: penzeys.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare