Ciorbe & Supe

#dovleac #supa crema # retete dovleac # retete supa

Supa crema de dovleac cu fasole

Supa crema de dovleac este foarte satioasa si se recomanda sa fie consumata toamna, in zilele friguroase.


Ingrediente pentru supa crema de dovleac cu fasole

 

  • 200 g fasole fiarta
  • 300 g dovleac
  • 1 lingura ulei de masline
  • 100 g rosii tocate
  • 2 catei usturoi
  • piper proaspat macinat
  • ceapa verde


Cum se prepara supa crema de fasole cu dovleac


Pune dovleacul la fiert, apoi, cand acesta este gata, scurge-l de apa, pastrand insa o cana cu zeama.

Mixeaza dovleacul, fasolea si rosiile, pana obtii o pasta fina. Adauga apa si pune totul din nou la fiert, inca 5 minute.

Pune peste supa uleiul de masline, cateii de usturoi zdrobiti si potriveste-o de gust cu sare si piper.

Presara peste supa si ceapa verde tocata.


Cum se serveste supa crema de fasole cu dovleac


Serveste supa calduta, cu crutoane alaturi.

Sursa foto: myrecipes.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare