Ciorbe & Supe

#supa #sparanghel #praz #cartofi

Supa crema de sparanghel

Supa crema de sparanghel se prepara repede si este foarte aromata. Este ideala pentru zilele racoroase din sezonul rece. O poti servi cu patrunjel pe deasupra. Mai poti adauga si crutoane.
 

Ingrediente pentru supa crema de sparanghel
 

  • 300 grame praz
  • 50 grame grame unt
  • 1 litru supa de pui
  • 700 grame sparanghel
  • 300 grame cartofi taiati
  • 150 ml lapte
  • patrunjel
  • piper.

 

Cum se prepara supa crema de sparanghel
 

Intr-o cratita, caleste prazul in unt. Adauga supa de pui, sparanghelul, cartofii si piperul. Fierbe supa pana da in clocot. Dupa aceea da focul mai mic si mai lasa supa sa fiarba timp de 10 minute.

Toarna apoi supa intr-un blender si mixeaza pana cand obtii o pasta omogena. Pune apoi supa din nou la fiert. Adauga laptele si las sa fiarba.
 

Cum se serveste supa crema de sparanghel
 

Supa crema de sparanghel se serveste ca atare, cu patrunjel pe deasupra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din ciorbe-supe

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului