Supa de conopida cu parmezan este gustoasa, aromata si te va incalzi in serile reci de toamna. O poti servi cu parmenza pe deasupra si paine prajita. Daca iti place mai poti adauga si un catel de usturoi si cativa fulgi de ardei iute.
Ingrediente pentru supa de conopida cu parmezan
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- unt
- 1 conopida
- 750 ml lapte
-
50 grame parmezan.
Cum se prepara supa de conopida cu parmezan
Intr-o tigaie incinge untul. Adauga ceapa si usturoiul. Lasa la foc mic cateva minute. Adauga conopida si gateste cateva minute.
Adauga laptelee si lasa la fiert pana cand conopida devine moale. Cu ajutorul unui blender mixeaza bine supa pana obtii o crema fluida.
Adauga apoi si parmezanul si asezoneaza cu sare si piper.
Cum se serveste supa de conopida cu parmezan
Supa de conopida cu parmezan se serveste cu paine prajita.