Ciorbe & Supe

#supa de rosii #rosii #retete #supe

Supa de toamna cu rosii

Supa de toamna cu rosii este o supa delicata, ideala pentru serile racoroase de toamna. Inca mai pastreaza din aromele si gusturile proaspete de vara, insa se serveste cu parmezan ras si paine taraneasca.

Ingrediente pentru supa de toamna cu rosii


10 ml ulei de masline
1 ceapa tocata
2 catei de usturoi
1 tija de telina tocata
1 dovlecel feliat
1 ardei rosu tocat
1 litru supa de pui
600 grame pasta de tomate
200 grame paste mici pentru supa
100 grame mazare congelata
80 grame spanac
50 grame parmezan ras.

Cum se prepara supa de toamna cu rosii

Incinge uleiul intr-o cratita si adauga ceapa, usturoiul si telina. Caleste timp de 5 minute. Adauga dovlecelul si ardeiul si lasa pe foc timp de 5 minute.

Adauga supa, pasta de tomate si 2 cani de apa rece. Acopera cratita cu un capac si lasa pe foc pana da in clocot. Da apoi focul mai mic si mai lasa la fiert timp de 10 minute.

Adauga pastele si mazarea. Fierbe timp de 10 minute, pana cand pastele sunt mooi. Adauga si spanacul si mai lasa sa fiarba 10 minute.

Cum se serveste supa de toamna cu rosii

Supa de toamna cu rosii se serveste cu parmezan ras pe deasupra.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului