Supa de toamna cu rosii este o supa delicata, ideala pentru serile racoroase de toamna. Inca mai pastreaza din aromele si gusturile proaspete de vara, insa se serveste cu parmezan ras si paine taraneasca.
Ingrediente pentru supa de toamna cu rosii
10 ml ulei de masline
1 ceapa tocata
2 catei de usturoi
1 tija de telina tocata
1 dovlecel feliat
1 ardei rosu tocat
1 litru supa de pui
600 grame pasta de tomate
200 grame paste mici pentru supa
100 grame mazare congelata
80 grame spanac
50 grame parmezan ras.
Cum se prepara supa de toamna cu rosii
Incinge uleiul intr-o cratita si adauga ceapa, usturoiul si telina. Caleste timp de 5 minute. Adauga dovlecelul si ardeiul si lasa pe foc timp de 5 minute.
Adauga supa, pasta de tomate si 2 cani de apa rece. Acopera cratita cu un capac si lasa pe foc pana da in clocot. Da apoi focul mai mic si mai lasa la fiert timp de 10 minute.
Adauga pastele si mazarea. Fierbe timp de 10 minute, pana cand pastele sunt mooi. Adauga si spanacul si mai lasa sa fiarba 10 minute.
Cum se serveste supa de toamna cu rosii
Supa de toamna cu rosii se serveste cu parmezan ras pe deasupra.
#supa de rosii #rosii #retete #supe
Supa de toamna cu rosii
Supa de toamna cu rosii Supa de toamna cu rosii este o supa delicata, ideala pentru serile racoroase de toamna. Inca mai pastreaza din aromele si gusturile proaspete de vara, insa se serveste cu parmezan ras si paine taraneasca.- 2012-09-04 2012-09-04
Sfatul expertului
Sase jocuri educative de interior pentru iarna
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Sase jocuri educative de interior pentru iarna