- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
Para pinguin
Sursa foto: parenting.com
Ingrediente:
- 1 para
- 100g cipsuri de ciocolata cu cacao
- 2 cipsuri de ciocolata alba
- 2 cipsuri de ciocolata cu cacao (mai mici decat cele de cicolata alba)
- o bucata mica de morcov, taiat in forma de tringhi
- 1 smochina proaspata, taiata in jumatate, pe diagonala
Cum se prepara:
Spala bine para si indeparteaza codita. Lasa para sa se usuce foare bine. Topeste cipsurile de ciocolata in cuptorul cu microunde. Cu ajutorul unui cutit taie doua felii de marime identice pe lateralele perei, care sa formeze aripile pinguinului, exact ca in imagine. Apoi curata coaja de pe “burta” pinguinului.
Cu ajutorul unei pensule inveleste pinguinul in ciocolata. (mi putin burta si partea de sub aripi care trebuie sa ramana alba). In parte superioara lipeste cipsurile de ciocolata alba, care vor forma ochii. Peste acestea adauga si cipsurile de ciocolata cu cacao. Putin mai jos, lipeste nasul din morcov.
Pe o farfurie asaza jumatatile de smochina, care vor forma picioarele si peste aestea pune pinguinul.
Cei mici vor fi incantati de acest desert!
Sursa foto principala: momdishesitout.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina