- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
1. Budinca din paine
Sursa foto: joansfoodwanderings.blogspot.com
Ingrediente:
- 4 felii de paine
- 1/2 cana de zahar
- 300 ml lapte
- 1 ou mare
- 1/4 lingurita de nucsoara rasa
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 1 lingura stafide
- 6-8 migdale pisate
Mod de preparare:
Fierbe laptele cu zaharul. Rupe feliile de paine in bucatele mici si adauga-le in laptele fierbinte, dupa ce opresti focul. Adauga migdalele, stafidele, esenta de vanilie si nucsoara si amesteca bine totul. Lasa compozitia sa se raceasca, apoi adauga oul si mixeaza bine compozitia. Caramelizeaza doua linguri de zahar pe fundul unui vas, avand grija sa acoperi si marginile cu caramel. Adauga compozitia de budinca, apoi pune vasul intr-o oala cu apa, pe foc, la bain-marie, timp de 20-30 de minute. Budinca se serveste rasturnata si rece.
Sursa foto principala: whatsheshaving.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina