Batoanele cu cirese, caise si ciocolata sunt ideale pentru micul dejun, alaturi de o cafea fierbinte. Se servesc simple sau cu diverse dulceturi.

Ingrediente pentru batoanele cu cirese, caise si ciocolata


175 grame unt
175 grame sirop de artar
40 grame zahar
300 grame fulgi de ovaz
sare
50 grame cirese uscate tocate
75 grame caise uscate tocate
40 grame ciocolata alba tocata
40 grame ciocolata cu lapte tocata.

Cum se prepara batoanele cu cirese, caise si ciocolata

Intr-o cratita topeste untul cu siropul de artar. Lasa pe foc pana incepe sa fiarba si apoi inca doua minute, amestecand continuu.

Intr-un bol amesteca zaharul cu fulgii de ovaz, ciresele, caisele si ciocolata. Adauga in cratita si amesteca bine. Toarna apoi compozitia intr-o tava.

Da tava la cuptor pentru 30 de minute. Lasa apoi sa raceasca timp de 30 de minute dupa care feliezi.

Cum se servesc batoanele cu cirese, caise si ciocolata

Batoane cu cirese, caise si ciocolata se servesc ca atare.
 

  •   2012-05-24
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.