Batoanele cu mere glazurate sunt perfecte pentru momentele cand ai pofta de ceva dulce si cald. Sunt aromate si se prepara foarte repede. Se servesc calde.

Ingrediente pentru batoanele cu mere glazurate


375 grame aluat pentru prajituri
600 grame sos de mere
sucul si coaja rasa de la o lamaie
3 mere feliate
40 grame gem de caise.

Cum se prepara batoanele cu mere glazurate

Aseaza aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Da la rece pentru 30 de minute. Da apoi aluatul la cuptor pentru 15 minute. Scoate din cuptor.

Intr-un bol amesteca sucul de mere cu coaja de lamaie si toarna peste aluat. Deasupra aseaza feliile de mere. Stropeste merele cu suc de lamaie.

Da tava la cuptor pentru 25 de minute. Incalzeste gemul de caise si unge prajitura. Taie apoi in patratele.

Cum se servesc batoanele cu mere glazurate

Batoanele cu mere glazurate se servesc calde.
 

  •   2012-05-25
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii