Batoanele cu stafide si caise sunt potrivite pentru micul dejun, alaturi de o cafea sau lapte. Sunt gustoase si aromate si iti ofera energia de care ai nevoie pentru intreaga zi.

Ingrediente pentru batoanele cu stafide si caise


120 grame unt
115 ml sirop de artar
55 grame zahar brun
175 grame fulgi de ovaz
55 grame nuca de cocos
55 grame caise uscate tocate
55 grame stafide.

Cum se prepara batoanele cu stafide si caise

Intr-o cratita amesteca untul cu siropul de artar si zaharul. Amesteca bine, pana cand zaharul se dizolva si untul se topeste.

Adauga fulgii de ovaz, nuca de cocos, caisele si stafidele. Toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptoul incins pentru 40 de minute.

Cand este gata, scoate prajitura si taie in patratele. Lasa apoi sa se raceasca.

Cum se servesc batoanele cu stafide si caise

Batoanele cu stafide si caise se servesc ca atare.
 

  •   2012-05-25
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.