Batoanele de ciocolata cu fulgi de ovaz sunt usor de preparat si foarte gustoase. Sunt ideale pentru micul dejun sau pentru momentele cand ai pofta de ceva dulce.

Ingrediente pentru batoanele de ciocolata cu fulgi de ovaz


70 ml sirop de artar
20 ml apa
20 grame cacao
70 grame migdale tocate
100 grame nuca de cocos
200 grame unt de arahide
300 grame fulgi de ovaz.

Cum se prepara batoanele de ciocolata cu fulgi de ovaz

Intr-o cratita, amesteca siropul de artar, apa si cacaoa. Lasa pe foc timp de 1 minut. Amesteca bine, astfel incat compozitia sa nu aiba cocoloase.

Adauga migdalele, nuca de cocos si untul de arahide. Amesteca bine, pana cand untul se arahide se amesteca frumos in compozitie. Adauga si fulgii de ovaz si amesteca bine.

Transfera compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Intinde bine compozitia in tava si imparte apoi in patratele. Da tava la rece pentru 45 de minute. Poti lasa si peste noapte.

Cum se servesc batoanele de ciocolata cu fulgi de ovaz

Batoanele de ciocolata cu fulgi de ovaz se servesc ca atare.
 

  •   2012-05-22
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii