Biscuiti cu ciocolata si cafea asigura doza zilnica de energie pentru persoanele dependente de cofeina. Sunt foarte deliciosi si aromati si se servesc cu lapte cald sau cafea.

Ingrediente pentru biscuiti cu ciocolata si cafea

150 g unt, la temperatura camerei

75 g zahar brun

1 ou

2 lingurite ness, dizolvate in 2 lingurite apa

250 g faina

1/2 plic praf de copt

1 praf de sare

100 g ciocolata amaruie

Cum se prepara biscuiti cu ciocolata si cafea

Mixeaza untul cu zaharul, adauga oul si nessul dizolvat in apa calduta, apoi incorporeaza faina cernuta si amestecata cu praful de copt.

Marunteste ciocolata si adaug-o in aluatul pregatit anterior.

Pregateste o tava si tapeteaz-o cu hartie de copt. Aseaza cu o lingurita gramajoare de aluat, la distanta unele de celelalte.

Pune tava cu fursecuri la copt, la 175 de grade, circa 14 minute, pana ce observi ca fursecurile devin aurii.

Cum se servesc biscuiti cu ciocolata si cafea.

Serveste biscuitii dupa ce s-au racit.

Foto: babble.com
 

  •   2012-07-25
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii