Biscuitii cu nutella sunt ideali pentru gustarile dulci de la cafeaua sau ceaiul de dimineata. Acesti biscuiti se pot prepara si cu fulgi de ciocolata alba . Vor avea un aspect si un gust foarte delicat.
Ingrediente pentru biscuiti cu nutella
- 100 grame ciocolata tocata in cubulete
- 100 grame nutella
- 100 grame alune de padure
- 150 grame faina
- 200 grame zahar
- 3 oua
- 20 grame cacao
- praf de copt
- bicarbonat de sodiu
- sare.
Cum se prepara biscuitii cu nutella
Intr-un bol amesteca cacaoa, faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea. In alt bol bate ouale pana obtii o spuma. Adauga peste oua zaharul si continua sa amesteci.
Incorporeaza si nutella, amestecand bine. Adauga apoi si compozitia cu faina. Amesteca bine, pana cand totul este bine combinat.
Adauga apoi cubuletele de ciocolata si alunele.
Pe o suprafata unsa cu putina faina, aseaza aluatul. Imparte-l in doua bucati groase. Aseaza aluatul pe o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt. Da tava la cuptor pentru 30 de minute.
Scoate apoi tava si taie aluatul in felii subtiri. Aranjeaza biscuitii pe din nou pe tava si mai da-i la cuptor timp de 10 - 15 minute.
Cum se servesc biscuitii cu nutella
Biscuitii cu nutella se servesc ca atare, la ceai sau cafea.