Biscuitii cu rubarba sunt potriviti pentru gustarea dulce din timpul zilei, alaturi de o ceasca de cafea sau ceai. Ii mai poti servi si cu dulceata si smantana.
Ingrediente pentru biscuitii cu rubarba
250 grame faina
5 grame bicarbonat de sodiu
5 grame praf de copt
5 grame scortisoara
3 grame cuisoare
sare
125 grame unt
220 grame zahar
1 ou
250 grame rubarba tocata
90 grame stafide
60 grame nuci
30 grame seminte de in.
Cum se prepara biscuitii cu rubarba
Intr-un bol amesteca faina cu bicarbonatul de sodiu , praful de copt, scortisoara, cuisoarele si sarea.
Intr-un al bol amesteca cu un mixer untul cu zaharul, pana obtii o pasta cremoasa. Adauga si ouale si amesteca bine, pana cand toate ingredientele sunt bine incorporate.
Incorporeaza in amestec si rubarba. Adauga apoi si compozitia cu faina. Amesteca bine, pana cand totul este bine combinat.
Adauga apoi si stafidele, nucile si semintele de in. Amesteca bine.
Pe o tava tapetata cu hartie de copt, aseaza biscuiti cu ajutorul unei linguri. Da tava la cuptorul incins pentru 15 - 20 de minute.
Lasa apoi sa se raceasca complet inainte de a servi.
Cum se servesc biscuitii cu rubarba
Biscuitii cu rubarba se servesc ca atare.