Biscuitii pentru cafea din malai sunt usor de preparat, aromati si gustosi. Sunt ideali pentru gustarea de la cafea sau ceai. Ii poti servi si cu diverse gemuri si dulceturi.


Ingrediente pentru biscuitii pentru cafea din malai

 

210 grame faina

70 grame malai

200 grame zahar

1 lingurita bicarbonat de sodiu

1/4 lingurita sare

2 oua

coaja rasa de la o lamaie

1 lingurita esenta de vanilie

55 grame unt

100 grame nuci tocate.


Cum se prepara biscuitii pentru cafea din malai


Incalzeste cuptorul la 170 de grade. Unge cu unt si tapeteaza cu hartie de copt o tava. Intr-un bol, amesteca faina cu malaiul, zaharul, bicarbonatul si sarea.

In alt bol, amesteca ouale, coaja de lamaie si vanilia. Adauga aceasta compozitie peste faina si amesteca bine. Adauga nucile si mai amesteca, pana se incorporeaza bine.

Transfera alutul pe o suprafata neteda si mai framanta cateva minute. Imparte aluatul in doua si formeaza doua rulouri. Taie apoi in felii si asaza pe tava. Da la cuptor pentru 40 de minute.


Cum se servesc biscuitii pentru cafea din malai


Biscuitii pentru cafea din malai se servesc ca atare.
 

  •   2012-11-07
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii