Deserturi

#biscuiti #retete biscuiti #biscuiti sotieni

Biscuiti scotieni

Biscuitii scotieni sunt desertul ideal pentru zilele in care nu ai prea mult timp la dispozitie, insa micutii tai asteapta cu nerabdare sa ajunga acasa pentru a gusta ceva dulce si delicios. Biscuitii scotieni sunt foarte usor de preparat si nu sunt nici costisitori.


Ingrediente pentru biscuitii scotieni:

  • 130 g faina alba
  • 80 g faina de orez
  • 60 g zahar
  • 70 g unt
  • 60 g unt sarat


Cum se prepara biscuitii scotieni:

Amesteca intr-un castron mare cele doua sortimente de faina si zaharul. Adauga untul topit si framanta bine aluatul.

Pune apoi aluatul pe o un blat presarat cu faina si intinde-o intr-o foaie cu grosimea de 1 cm. Decupeaza aluatul cu ajutorul unor forme rotunde si inteapa-le cu o furculita. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune biscuitii la cuptor pentru aproximativ 30 de minute, la 180 de grade Celsius.


Cum se servesc biscuitii scotieni:

Biscuitii scotieni se servesc la temperatura camerei, simpli sau cu zahar pudra.

Sursa foto: bbc.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului