Deserturi

#vanilie #scortisoara #ciocolata #migdale

Bomboane de ciocolata

Atunci cand ai pofta de ceva dulce, poti pregati cateva bomboane delicioase din ciocolata. Crocante la exterior, moi si cremoase la interior, aceste bomboane din ciocolata sunt foarte gustoase. Le poti servi la desert, alaturi de o ceasca de cafea sau un vin rosu.
 

Ingrediente pentru bomboanele de ciocolata
 

 

Cum se prepara bomboanele de ciocolata
 

Intr-un bol amesteca ouale cu zaharul pana obtii o spuma. Rade apoi ciocolata si adauga peste compozitia cu oua. Amesteca bine.

Adauga apoi pe rand scortisoara, vanilia, faina si migdalele. Amesteca bine, pana obtii o pasta omogena.

Aseaza pasta intr-o folie de plastic si da-o la frigider timp de cel putin o ora.

Cand s-a racit, formeaza din pasta bomboane rotunde. Tavaleste bomboanele prin zaharul pudra.

Aseaza bomboanele pe o tava unsa cu unt si lasa-le sa se usuce in loc caldut, timp de 4 - 5 ore. Da apoi tava la cuptor, timp de 10 - 15 minute. Lasa apoi sa se raceasca.
 

Cum se servesc bomboanele de ciocolata
 

Bomboanele de ciocolata se servesc ca atare.

  •   2011-02-08
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii