Cei care adora bomboanele Raffaello le pot pregati chiar la ei acasa, deoarece reteta nu este deloc dificila.

Ingrediente pentru bomboane Raffaello

200 g unt

200 g zahar pudra

200 g lapte praf

150 g nuca cocos+ 50 g (decor)

100 g alune nesarate


Cum se prepara bomboane Raffaello

Topeste untul la microunde, apoi lasa-l sa se raceasca usor.

Amesteca laptele praf cu zaharul si 150 de grame de fulgi de cocos, apoi toarna untul lichid. Framanta bine ingredientele, pana ce obtii un amestec omogen.

Formeaza bilute de marimea unei nuci, iar in mijlocul acestora pune cate-o aluna.

Tavaleste bomboanele prin fulgi de nuca de cocos.

Cum se servesc bomboane Raffaello

Serveste bomboanele dupa ce au stat la rece minim o ora.

Poti inlocui alunele din mijlocul bomboanelor cu migdale sau foi de napolitane maruntite.

Foto: dixiechikcooks.com
 

  •   2012-06-13
  •  

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.