Briosele cu capsuni si fulgi de ovaz sunt ideale pentru micul dejun. Sunt delicioase, satioase si foarte parfumate. Le poti servi cu diverse gemuri si dulceturi.
Ingrediente pentru briosele cu capsuni si fulgi de ovaz
250 grame fulgi de ovaz
200 grame iaurt
300 grame capsuni
20 grame zahar
5 ml otet balsamic
2 oua
100 grame unt
100 grame zahar brun
130 grame faina
5 ml extract de vanilie
5 grame praf de copt
3 grame bicarbonat de sodiu
5 grame sare
3 grame piper
3 grame scortisoara.
Cum se prepara briosele cu capsuni si fulgi de ovaz
Intr-un bol amesteca fulgii de ovaz cu iaurtul. Taie capsunile in cubulete si amesteca-le intr-un bol cu zaharul alb si otetul balsamic.
In alt bol amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, piperul si scortisoara. Adauga ouale, untul, zaharul brun si vanilia peste amestecul cu fulgi de ovaz. Adauga apoi si compozitia cu faina si amesteca usor.
Incorporeaza apoi usor si capsunile si sucul lasat. Umple apoi formele de briose cu aceasta compozitie. Da tava de briose la cuptor pentru 30 de minute.
Cum se servesc briosele cu capsuni si fulgi de ovaz
Briosele cu capsuni si fulgi de ovaz se servesc ca atare.
#retete #briose #capsuni #fulgi de ovaz #briose cu capsuni
Briose cu capsuni si fulgi de ovaz
Briose cu capsuni si fulgi de ovaz Briosele cu capsuni si fulgi de ovaz sunt ideale pentru micul dejun. Sunt delicioase, satioase si foarte parfumate. Le poti servi cu diverse gemuri si dulceturi.- 2012-05-21 2012-05-21
Articole din deserturi
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Sase jocuri educative de interior pentru iarna