Briosele cu cirese sunt potrivite pentru micul dejun, dar si pentru gustarea dulce de la serviciu. Pentru momentele in care ai invitati le poti servi cu crema de branza si vanilie si o limonada racoritoare de cirese.

Ingrediente pentru briosele cu cirese
 

 

Cum se prepara briosele cu cirese
 

Incinge cuptorul la 200 grade. Unge cu unt o tava cu forme de briose.

Intr-un bol amesteca faina, zaharul, praful de copt si sarea. Intr-un bol separat amesteca oul cu laptele, uleiul si extractul de migdale . Adauga faina peste aceasta compozitie. Amesteca bine, pana toate ingredientele sunt incorporate.

Incorporeaza treptat ciresele si nucile. Amesteca bine.

Umple apoi formele de briose cu aceasta compozitie. Da tava la cuptor pentru 25 - 30 de minute.
 

Cum se servesc briosele cu cirese
 

Briosele cu cirese se servesc ca atare.

  •   2011-06-03
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.