Briosele cu miere sunt usor de facut si pot fi servite indiferent de ocazie. Le poti folosi la micul dejun sau pentru pachetelul de serviciu.
 

Ingrediente pentru briose cu miere
 

Cum se prepara briosele cu miere
 

Pune laptele, mierea si ouale intr-un castron si amesteca bine. Adauga laptele bautut si amesteca din nou. Daca vrei sa aromezi briosele, adauga 2 cani de mere rase si 1 lingurita de scortisoara.

Toarna compozitia in formele pentru briose si da totul la cuptor la 220 grade Celsius pentru 20 de minute. Incearca briosele cu o scobitoare. Daca aceasta iese curata, briosele sunt gata.
 

Cum se servesc briosele cu miere
 

Se lasa sa se raceasca pana cand ajung la temperatura camerei. Apoi pot fi consumate ca atare sau cu lapte, ceai, cafea etc.

  •   2011-08-29
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii