Briosele cu pere, quinoa si zahar brun sunt sanatoase, gustoase si aromate. Le poti servi la micul dejun, cu gem, unt, ceai sau cafea.

Ingrediente pentru briosele cu pere, quinoa si zahar brun


120 grame faina
100 grame quinoa
100 grame zahar brun
50 grame zahar alb
5 grame praf de copt
2 grame nucsoara
5 grame ghimbir
sare
2 oua
50 ml ulei de masline
5 ml esenta de vanilie
200 ml lapte
3 pere taiate in felii
coaja de la o lamaie.

Cum se prepara briosele cu pere, quinoa si zahar brun

Incinge cuptorul la 200 de grade. Unge cu unt o tva de brioase. Intr-un bol amesteca faina cu quinoa, praful de copt, condimentele si sarea.

In alt bol bate ouale, apoi adaugazaharul, uleiul si laptele. Toarna peste ingredientele uscate si amesteca bine. Adauga apoi coaja de lamaie si perele.

Toarna aluatul in formele de briose. Deasupra presara putin zahar brun. Da tava la cuptor pentru 20 de minute.

Cum se servesc briosele cu pere, quinoa si zahar brun

Briosele cu pere, quinoa si zahar brun se servesc ca atare. Le mai poti servi si cu diverse gemuri.
 

  •   2012-09-06
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii