Briosele cu piersici sunt ideale pentru micul dejun, cu un pahar de lapte caldut. Aroma delicata si gustul bun fac ca aceste briose sa devina preferatele familiei. Le poti servi si cu dulceata.
 

Ingrediente pentru briosele cu piersici
 

  • 4 piersici
  • 375 grame faina
  • 100 grame zahar brun
  • 250 ml lapte
  • 1 ou
  • 20 grame unt
  • 20 grame fulgi de ovaz .
     

Cum se prepara briosele cu piersici
 

Incinge cuptorul. Unge o tava de briose cu unt si tapeteaza cu hartie de cot.

Intr-o cratita toarna peste piersici apa fierbinte. Lasa sa se inmoaie 2 - 3 minute .

SCurge apoi bine de apa si curata piersicile de coaja. Toaca apoi pulpa de piersici.

Intr-un bol amesteca faina cu zaharul si piersicile. Adauga apoi laptele, oul si untul. Amesteca bine.

Toarna compozitia in formele de briose. Deasupra presara fulgii de ovaz.

Da tava la cuptor pentru 20 - 30 de minute.
 

Cum se servesc briosele cu piersici
 

Briosele cu piersici se servesc caldute.

  •   2011-07-13
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii