Briosele de porumb constituie un desert simplu si gustos. Poti sa adaugi diverse alte ingrediente, precum mierea.


Ingrediente pentru briose de porumb

 


Cum se prepara briosele de porumb


Amesteca intr-un castron faina, zaharul, praful de copt si sarea. Adauga apoi oul, uleiul si laptele. Amesteca cu grija, pana se omogenizeaza si obtii un aluat. Toarna aluatul in formele pentru briose si da-le la cuptor la 200 grade Celsius, pentru 20 de minute. Briosele sunt gata atunci cand trec de testul scobitorii. O scobitoare care iese curata din ele arata ca preparatul este facut.


Cum se servesc briosele de porumb

Briosele de porumb se lasa sa se raceasca pana cand ajung la temperatura camerei.

  •   2011-09-16
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.