Checul de ciocolata si migdale este un desert dulce, usor, care va cuceri pe toata lumea. Pregateste -l pentru familia ta sau pentru a-ti rasfata musafirii cu ceva bun.
 

Ingrediente pentru chec de ciocolata cu migdale
 

  • 175 gr unt
  • 175 gr zahar pudra
  • 3 oua
  • 140 gr faina
  • 85 gr migdale
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 100 ml lapte
  • 4 linguri cacao
  • 50 gr fulgi de ciocolata.
     

Cum se prepara checul de ciocolata
 

Incalzeste cuptorul la 140 grade Celsius. Pregateste o tava de chec, ungand-o bine cu ulei si apoi tapetand cu faina.

Pune untul si zaharul intr-un castron inalt si amesteca-le cu mixerul pana cand obtii o compozitie pufoasa. Adauga ouale, faina, migdalele, praful de copt, laptele si praful de cacao. Amesteca din nou. Adauga fulgii de ciocolata. Toarna compozitia in tava pentru chec si da-o apoi la cuptor, pentru 40 de minute.
 

Cum se serveste checul de ciocolata
 

Se serveste dupa ce a ajuns la temperatura camerei.

  •   2011-08-02
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.