Cheesecake -ul cu cirese este un desert usor si racoros, potrivit pentru momentele in care ai invitati la masa prieteni apropiati. Se prepara repede si poate fi depozitat la rece cateva ore. Se serveste cu sos de cirese.
 

Ingrediente pentru cheesecake-ul cu cirese
 

 

Cum se prepara cheesecake-ul cu cirese
 

Intr-un bol amesteca branza cu zaharul si ouale. Amesteca bine pana obtii o crema omogena. Adauga apoi si vanilia si amesteca.

Zbrobeste biscuitii digestiivi, pana obtii o faina grunjoasa. Unge o tava cu unt si preseaza faina din biscuiti. Toarna peste biscutii crema de branza.

Da tava la cuptor pentru 40 de minute. Scoate prajitura del a cuptor si lasa sa se raceasca.

Intr-o cratita, la foc potrivita, amesteca ciresele fara samburi cu zaharul. Lasa pe foc 15 - 20 de minute, amestecand continuu. Lasa apoi sa se raceasca complet.
 

Cum se serveste cheseecake-ul cu cirese
 

Cheesecake-ul se serveste cu socul de cirese pe deasupra.

  •   2011-05-31
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.