Cheesecake-ul cu sirop de artar si pere este o prajitura delicioasa, ideala pentru evenimentele festive. Nu este greu de preparat, insa este foarte gustos.

Ingrediente pentru cheesecake-ul cu sirop de artar si pere


500 grame crema de branza
150 ml sirop de artar
200 grame smantana
20 grame zahar pudra
aluat
2 pere feliate.

Cum se prepara cheesecake-ul cu sirop de artar si pere

Intr-un bol amesteca bine crema de branza, adauga 100 de sirop de artar si amesteca bine in continuare.

In alt bol amesteca smantana cu zaharul. Adauga o treime din amestecul cu smantana peste crema de branza si amesteca bine. Adauga apoi restul.

Intr-o tava intinde aluatul si toarna compozitia. Da la rece pentru 3 ore.

Incinge cuptorul la 200 de grade. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt adauga feliile de pere si unge cu sirop de artar. Da tava la cuptor pentru 20 de minute.

Aseaza apoi feliile de pere peste cheesecake si unge cu siropul de artar.

Cum se serveste cheesecake-ul cu sirop de artar si pere

Cheesecake-ul cu sirop de artar si pere se serveste ca atare.
 

  •   2012-09-24
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.