Ciresele in ciocolata se prepara foarte repede si sunt foarte gustoase. Sunt potrivite pentru momentele in care ai multi invitati.

Ingrediente pentru ciresele in ciocolata

  • 115 grame ciocolata
  • 40 ml apa
  • 60 grame smantana
  • 85 grame zahar
  • 500 grame cirese cu codita.

Cum se prepara ciresele in ciocolata

Taie ciocolata in cuburi mici. Topeste apoi ciocolata la bain marie.

Adauga peste ciocolata topita apa si zaharul si lasa sa se topeaca in continuare.

Amesteca bine toate ingredientele.

Cand ciocolata s-a topit complet, ia de pe foc si adauga smantana. Amesteca bine.

Cum se servesc ciresele in ciocolata

Pentru a servi, inmoaie ciresele in ciocolata.

  •   2011-06-07
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.