Un desert delicat, cu ingrediente pretioase, bun de savurat alaturi de prieteni, crema Chantilly se prepara in maxim 15 minute.

Ingrediente pentru crema Chantilly

500 ml. smantana proaspata

50 gr. zahar pudra

70 gr. fistic decojit, pentru ornat

Cum se prepara crema Chantilly

Scoate smantana din frigider si bag-o in congelator circa 10 minute. Apoi scoate smantana cand va fi foarte rece, insa lichida si pune-o intr-un castronel, impreuna cu zaharul pudra.

Amesteca putin pana cand se omogenizeaza cele doua ingrediente, apoi bate smantana cu mixerul, cum miscari circulare de jos in sus, pana isi va dubla volumul.

Imparte crema Chantilly astfel obtinuta in cupe individuale, iar deasupra presara fistic taiat mare.

Cum se serveste crema Chanilly

Serveste crema imediat dupa ce ai preparat-o, in cupe individuale.

  •   2012-03-08
  •  

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.