Ingrediente pentru bavareza cu struguri
- 400 g branza de vaci
- 100 ml smantana pentru gatit
- 2 foi gelatina
- 300 g struguri
- 100 g zahar
- un praf de sare
- coaja de la o lamaie
Cum se prepara bavareza cu struguri
Intr-un vas cu apa rece adauga foile de gelatina.
Intr-o oala care nu se lipeste adauga smantana, sare si zaharul si pune oala pe foc mic. Cand zaharul s-a topit se ia de pe foc si se adauga gelatina. Amesteca bine pana se topeste complet.
Adauga smantana peste branza de vaci si mizeaza bine cu ajutorul mixerului pana obtii o compozitie omogena. Incorporeaza apoi coaja de lamaie.
Intr-o forma de tort sau alta tava cu fund detasabil, adauga boabele de struguri si apoi toarna crema obtinuta. Lasa prajitura la frigider peste noapte.
Cum se serveste bavareza cu struguri
Serveste bavareza cu struguri alaturi de un pahar de must alb.
Sursa foto: pinteres.com