Deserturi

#sampanie #portocale #jeleu #struguri #mandarine

Desert cu sampanie si portocale

Daca vrei sa-ti impresionezi musafirii, pregateste la desert cateva cupe cu un jeleu din sampanie si portocale. Este un preparat usor, parfumat, foarte aspectuos si gustos.

Ingrediente pentru desert cu sampanie si portocale
 

  • 2 cani apa fiarta
  • 2 cani sampanie rece
  • ½ cana apa rece
  • 3 pachete de jeleu de portoclae
  • 1 cana struguri rosii, injumatatiti
  • 1 cana mandarine bucatele
  • 1 portocala
  • frisca
     

Cum se prepara desertul cu sampanie si portocale
 

Pune jeleul in apa fierbinte, amestecand cam 2 minute, pentru ca gelatina sa se topeasca. Adauga apoi apa rece si sampania. Da totul la frigider jumatate de ora, pana cand compozitia s-a intarit.

Adauga apoi bucatelele de fructe si amesteca.

Apoi aseaza compozitia in cupe si da-le la frigider, pentru a se intari si mai mult.
 

Cum se serveste desertul cu sampanie si portocale
 

Chiar inainte de servire , se adauga coaja de portocala de la o portocala, precum si frisca.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului