Deserturile rapide, fara pre multe calorii au castigat tot mai mult teren in fata prajiturilor insiropate sau a torturilor cu ciocolatata.
Ingrediente pentru desert la cupa cu prune si iaurt
500 ml iaurt slab
6-8 prune coapte
2 linguri zahar pudra
2 foi gelatina
2 linguri lichior fructe
2-3 linguri musli (pentru decor)
Cum se prepara desert la cupa cu prune si iaurt
Spala prunele, taie-le cubulete si pune-le sa se marineze in lichior. Intre timp, lasa foile de gelatina la inmuiat, in apa rece.
Amesteca iaurtul cu zaharul pudra, apoi adauga gelatina dizolvata in putin lichid lasat de marinata de prune.
Imparte compozitia de iaurt in cupe individuale, adauga prunele scurse de zeama si decoreaza desertul cu putin musli.
Cum se serveste desert la cupa cu prune si iaurt
Serveste acest desert dupa ce a stat la rece minim o ora.
Poti inlocui prunele cu alte fructe de sezon.
#prune #retete #iaurt #deserturi #desert prune
Desert la cupa cu prune si iaurt
Desert la cupa cu prune si iaurt Deserturile rapide, fara pre multe calorii au castigat tot mai mult teren in fata prajiturilor insiropate sau a torturilor cu ciocolatata.- 2012-05-16 2012-05-16
Articole din deserturi
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului