Deserturile la pahar au avantajul ca se prepara foarte repede si iti ofera un plus de eleganta desertului, atunci cand ai invitati.
Ingrediente pentru desert la pahar cu fructul pasiunii
250 g mascarpone
50 g zahar pudra
1 lingurita zahar vanilat
250 ml smantana pentru frisca
8-10 buc. fructul pasiunii
1 portocala (suc)
12 piscoturi
3 piersici
Cum se prepara desertul la pahar cu fructul pasiunii
Amesteca mascarponele cu zaharul pudra si vanilia, pana obtii o compozitie cremoasa. Separat, bate smantana de frisca pana isi dubleaza volumul, apoi amesteca cele doua compozitii.
Taie bucatile de fructul pasiunii in jumatati, scobeste-le de pulpa, apoi amesteca pulpa cu sucul unei portocale stoarse.
In pahare individuale, aseaza crema de mascarpone, acopera cu jumatati de piscoturi si amestec de fructul pasiunii si portocala.
La final, adauga inca un strat din crema de mascarpone si frisca, apoi decoreaza totul cu felii de piersica si pulpa de fructul pasiunii.
Cum se serveste desertul la pahar cu fructul pasiunii
Serveste desertul rece, dupa ce a stat minim o jumatate de ora la frigider.
#retete #fructul pasiunii #deserturi #desert la pahar
Desert la pahar cu fructul pasiunii
Desert la pahar cu fructul pasiunii Deserturile la pahar au avantajul ca se prepara foarte repede si iti ofera un plus de eleganta desertului, atunci cand ai invitati.- 2012-04-17 2012-04-17
Articole din deserturi
Sfatul expertului
Sase jocuri educative de interior pentru iarna
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului