Fursecurile cu migdale sunt delicioase si se pot servi dimineata la micul dejun sau ca gustare, intre mese.
Ingrediente pentru fursecuri crocante cu migdale
200 g zahar
300 g faina
1/2 lingurita sare
1/2 plic praf de copt
250 g unt
100 g migdale
1 ou
1 lingurita esenta migdale
Cum se prepara fursecuri crocante cu migdale
Amesteca mai intai zaharul, faina, sarea si praful de copt, apoi adauga untul.
Toarna peste compozitia anterioara si esenta de migdale cu oul, apoi framanta aluatul bine.
Infasoara aluatul in folie alimentara si da-l la frigider, minim 30 de minute.
Formeaza sfere micute de aluat si aseaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt. Infige cate o migdala in mijlocul fiecarei sfere.
Pune biscuitii la copt, la foc mediu, circa 12 minute.
Cum se servesc fursecurile crocante cu migdale
Serveste fursecurile simple sau pudrate cu zahar.
Pastreaza fursecurile mai multe zile, in cutii metalice.
Foto: andryskitchen.com
#migdale #retete #deserturi #fursecuri #fursecuri migdale
Fursecuri crocante cu migdale
Fursecuri crocante cu migdale Fursecurile cu migdale sunt delicioase si se pot servi dimineata la micul dejun sau ca gustare, intre mese.- 2012-06-28 2012-06-28
Articole din deserturi
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului