Deserturi

#migdale #retete #deserturi #fursecuri #fursecuri migdale

Fursecuri crocante cu migdale

Fursecurile cu migdale sunt delicioase si se pot servi dimineata la micul dejun sau ca gustare, intre mese.

Ingrediente pentru fursecuri crocante cu migdale

200 g zahar

300 g faina

1/2 lingurita sare

1/2 plic praf de copt

250 g unt

100 g migdale

1 ou

1 lingurita esenta migdale

Cum se prepara fursecuri crocante cu migdale

Amesteca mai intai zaharul, faina, sarea si praful de copt, apoi adauga untul.

Toarna peste compozitia anterioara si esenta de migdale cu oul, apoi framanta aluatul bine.

Infasoara aluatul in folie alimentara si da-l la frigider, minim 30 de minute.

Formeaza sfere micute de aluat si aseaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt. Infige cate o migdala in mijlocul fiecarei sfere.

Pune biscuitii la copt, la foc mediu, circa 12 minute.

Cum se servesc fursecurile crocante cu migdale

Serveste fursecurile simple sau pudrate cu zahar.

Pastreaza fursecurile mai multe zile, in cutii metalice.

Foto: andryskitchen.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului