Fursecurile cu migdale sunt delicioase si se pot servi dimineata la micul dejun sau ca gustare, intre mese.

Ingrediente pentru fursecuri crocante cu migdale

200 g zahar

300 g faina

1/2 lingurita sare

1/2 plic praf de copt

250 g unt

100 g migdale

1 ou

1 lingurita esenta migdale

Cum se prepara fursecuri crocante cu migdale

Amesteca mai intai zaharul, faina, sarea si praful de copt, apoi adauga untul.

Toarna peste compozitia anterioara si esenta de migdale cu oul, apoi framanta aluatul bine.

Infasoara aluatul in folie alimentara si da-l la frigider, minim 30 de minute.

Formeaza sfere micute de aluat si aseaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt. Infige cate o migdala in mijlocul fiecarei sfere.

Pune biscuitii la copt, la foc mediu, circa 12 minute.

Cum se servesc fursecurile crocante cu migdale

Serveste fursecurile simple sau pudrate cu zahar.

Pastreaza fursecurile mai multe zile, in cutii metalice.

Foto: andryskitchen.com
 

  •   2012-06-28
  •  

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.