Fursecurile cu cirese si ciocolata sunt usor de preparat si foarte gustoase. Sunt ideale pentru cafeaua sau ceaiul de dimineata. Aceste fursecuri pot fi pastrate chiar si cateva saptamani intr-un recipient inchis ermetic.
 

Ingrediente pentru fursecuri cu cirese si ciocolata
 

 

Cum se prepara fursecurile cu cirese si ciocolata
 

Intr-un bol amesteca untul cu zaharul pana obtii o spuma tare. Adauga galbenusurile. Amesteca bine. Adauga ciocolata, coaja de portocala , scortisoara, vanilia si sarea. Amesteca totul bine.

Incorporeaza apoi si faina si amesteca pana cand totul este bine combinat.

Intr-un bol asaza nucile tocate, iar in alt bol albusurile bine batute.

Din aluat formeaza apoi bile mici. Inmoaie bilele in albusuri si tavaleste-le apoi prin nuci. Aseaza bilele pe o tava tapetata cu hartie de copt. Preseaza fiecare bila si in mijloc formeaza o mica adancitura. Da tava la cuptor pentru 12 - 15 minute.

Inainte de a servi lasa fursecurile sa se raceasca.
 

Cum se servesc fursecurile cu cirese si ciocolata
 

Inainte de a servi, fursecurile se umplu cu putin jeleu de cirese.

  •   2011-06-03
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii