Fursecurile cu nuci pecan se pastreaza proaspete cateva zile, daca sunt tinute in cutii metalice. Aceste prajiturele se pot pregati din timp pentru mesele festive de sarbatori.


Ingrediente pentru fursecuri cu nuci pecan

  • 300 g faina alba
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/2 plic praf de copt
  • 130 g unt nesarat
  • 150 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 150 g nuci pecan, tocate groseier
  • 1 lingurita esenta de vanilie

Cum se prepara fursecuri cu nuci pecan

Amesteca mai intai ingredientele uscate, adica faina, sarea, zaharul pudra si nucile.

Separat, mixeaza untul cu oul, pana ce obtii o compozitie spumoasa si aerata, adaugand si esenta de vanilie.

Amesteca cele doua compozitii si framanta bine, pana obtii un aluat omogen. Daca mai este nevoie, adauga inca putina faina.

Intinde o foaie subtire de alaut si taie fusecuri cu ajutorul formelor speciale.

Asaza fursecurile pe o tava tapetata cu hartie de copt, apoi da-le la cuptor, circa 12 minute.


Cum se servesc fursecuri cu nuci pecan

Serveste fursecurile simple sau pudrate cu zahar.

Sursa foto: myrecipes.com

  •   2012-11-27
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii