Pregateste-le micutilor tai un desert delicios si foarte sanatos: fursecuri cu stafide si fulgi de porumb. Le prepari rapid, iar ingredientele de care ai nevoie sunt foarte accesibile.


Ingrediente pentru fursecuri cu stafide si fulgi de porumb:

  • 200 g faina alba
  • 150 g unt
  • 150 g fulgi de porumb
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 1 jumatate de cub de drojdie
  • 100 g stafide
  • 20 g seminte de pin


Cum se prepara fursecurile cu stafide si fulgi de porumb:

Inmoaie stafidele intr-un castron cu apa. Amesteca untul cu zaharul pana cand obtii o compozitie cremoasa. Adauga ouale si amesteca pana se incorporeaza. Combina faina cu drojdia si adauga, treptat, si compozitia de unt, semintele de pin si stafidele stoarse bine in prealabil.

Formeaza cu aceasta compozitie fursecurile si trece-le prin fulgi de porumb. Asaza fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si pune-o la cuptorul preincalzit la 180 de grade, aproximativ 15 minute.


Cum se servesc fursecurile cu stafide si fulgi de porumb:

Fursecurile cu stafide si fulgi de porumb se servesc la temperatura camerei, simple, cu lapte sau cafea.

Sursa foto: proretete.ro
 

  •   2013-05-10
  •  

Articol scris de

Ana Ionescu

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.