Daca ai pofta de un desert usor, care nu necesita multe ingrediente, iti recomandam reteta de fursecuri cu ulei.

Ingrediente pentru fursecuri cu ulei

200 ml ulei

200 g zahar

3 oua

300 g faina

sare

4 linguri zahar pudra

Cum se prepara fursecurile cu ulei

Separa ouale, albusuri de galbenusuri, apoi freaca galbenusurile cu zahar.

Dupa ce crema de galbenus devine spumoasa, adauga treptat uleiul, pana la completa omogenizare. Adauga si un praf de sare, apoi toarna faina in ploaie.

La jumatatea timpului de incorporare a fainii, pune in amestec si albusurile batute spuma de bezea, completeaza cu restul de faina si omogenizeaza aluatul.

Din aceasta compozitie formeaza fursecurile, ajutandu-te de o lingurita. Pune fursecurile la copt, pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Coace fursecurile circa 15 minute, pana cand se desprind de pe tava si au marginea aurie.

Cum se servesc fursecurile cu ulei

Serveste fursecurile simple sau pudrate cu zahar.

Sursa foto : fieldsofcake.com
 

  •   2012-04-18
  •  

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.