De Paste pregateste cateva fursecuri aromate si crocante, potrivite pentru gustarile dintre mese, sau pentru pauza de cafea. Daca ai timp, poti orna fursecurile cu glazura de ciocolata.
 

Ingrediente pentru fursecurile de Paste
 

 

Cum se prepara fursecurile de Paste
 

Cu un mixer amesteca untul pana devine cremos. Adauga untul si continua sa amesteci pana obtii o pasta pufoasa. Adauga si galbenusul si extractul de vanilie.

In alt bol amesteca faina cu sarea si scortisoara. Adauga aceasta compozitie peste oua si unt. Amesteca pana cand sunt bine incorporate. Adauga stafidele si coaja de citrice. Amesteca bine.

Incorporeaza in compozitie si laptele si amesteca.

Transfera aluatul pe o suprafata tapetata cu faina. Intinde aluatul si taie-l in forme rotunde.

Aseaza frusecurile pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Intr-un bol bate albusul. Unge fiecare fursec cu albusul batut si presara pe deasupra zahar.

Da tava la cuptorul incins pentru 15 - 20 de minute.
 

Cum se servesc fursecurile de Paste
 

Fursecurile de Paste se servesc ca atare. Daca iti place, poti lipi cate doua fursecuri cu crema de ciocolata sau dulceata de citrice.

  •   2011-04-18
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii