Fursecurile lipicioase cu ciocolata si cirese sunt usor de preparat, gustoase si aromate. Se servesc ca atare sau la cafeaua de dimineata.

Ingrediente pentru fursecurile lipicioase cu ciocolata si cirese


200 grame unt
170 grame zahar brun
1 ou
225 grame faina
50 grame ciocolata neagra
50 grame ciocolata alba
85 grame cirese glasate.

Cum se prepara fursecurile lipicioase cu ciocolata si cirese

Incinge cuptorul la 190 de grade. Intr-un bol amesteca untul, zaharul si oul pana obtii o crema. In alt bol amesteca faina cu ciocolata si ciresele. Adauga ingredientele uscate peste cele umede si amesteca bine.

Din aceasta compozitie formeaza fursecurile pe tava tapetata cu hartie de copt. Iti vor iesi aproximativ 20 de fursecuri.

Da tava la cuptorul incins pentru 15 - 20 de minute. Scoate din cuptor si lasa sa se raceasca timp de 5 minute.

Cum se servesc fursecurile lipicioase cu ciocolata si cirese

Fursecurile lipicioase cu ciocolata si cirese se servesc ca atare.
 

  •   2012-06-18
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii