Fursecurile monstruleti de Halloween ii vor incanta pe cei mici.


Ingrediente pentru fursecuri monstruleti de Halloween


Aluat

  • 200 g unt
  • 250 g zahar pudra
  • 3 galbenusuri
  • 70 g smantana
  • 1 plic praf de copt


Royal Icing

  • 2 albusuri
  • 330 g zahar pudra
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • coloranti alimentari


Suplimentar

  • bombonele decorative


Cum se prepara fursecuri monstruleti de Halloween


Topeste untul la microunde, iar separat amesteca galbenusurile cu zahar, pana obtii o compozitie omogena. Adauga smantana, untul topit, faina si praful de copt si framanta aluatul. Compozitia obtinuta se va da la frigider minim 30 de minute. Din acest aluat se formeaza bastonase de marime egala, care se pun la copt, la 180 de grade, circa 10 minute.

Intre timp, pregateste royal icing, astfel: mixeaza albusurile cu zaharul pudra, avand grija sa pui zaharul treptat, apoi adauga zeama de lamaie. Aceasta compozitie se coloreaza dupa plac, apoi se decoreaza bastonasele, dupa imaginatie. Din bombonele decorative se formeaza ochisorii monstruletilor, care se lipesc cu ajutorul spumei de albus.

Lasa fursecurile la uscat.


Cum se servesc fursecuri monstruleti de Halloween


Serveste fursecurile ca atare.

Sursa foto: thedecoratedcookie.com
 

  •   2012-10-16
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii