Inghetata Cantalup

Ingrediente

  • 1 kg pepene galben
  • 5 galbenusuri Carrefour
  • 200 ml de lapte Carrefour
  • 200 g de frisca sau smantana
  • 3 linguri coniac
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 200 g zahar Carrefour


Mod de preparare Inghetata Cantalup

Se taie pepenele in jumatati, se scot semintele iar miezul se taie in felii subtiri. Se pun intr-un castron si se pudreaza cu zahar vanilat. Din galbenusuri, zahar si lapte, se face o compozitie, care se fierbe pe baie de aburi pana incepe sa se ingroase. Se da vasul de-o parte si se lasa compozitia sa se raceasca. Se adauga apoi coniacul, miezul de pepene trecut prin sita (plus siropul lasat). Se pune compozitia in forme si se da la congelator la inghetat.

Carrefour va ureaza pofta buna!




  •   2013-05-31
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii