Ingrediente pentru inghetata de pepene rosu
- 2 cani pepene rosu, taiat cubulete (cu semintele indepartate)
- 2 cani iaurt grecesc
- 2 linguri miere
- esenta de vanilie, dupa gust
Cum se prepara inghetata de pepene rosu
Intr-un blender sau intr-un robot de bucatarie adauga pepenele si iaurtul si mixeaza bine pana obtii o compozitie omogena. Continua sa mixezi si adauga mierea si vanilie dupa gust. Cand ai obtinut o compozitie spumoasa, toarna lichidul in casolete sau forme pentru inghetata si lasa-le la congelator peste noapte.
Daca ai o masina de inghetata, poti adauga compozitia in aceasta. Masina invarte compozitia pe parcurs ce o ingheata, si astfel, inghetata ta va iesi mult mai pufoasa.
Cum se serveste inghetata de pepene rosu
Serveste inghetata de pepene rosu alaturi ornata cu cipsuri de ciocolata, care sa dea impresia unor seminte.
Sursa foto: grofers.com